Хотел до плажа, с басейн, ресторант, между Равда и Несебър

Вътрешен ред

               Правилник за вътрешен ред 

                 на хотел „ Десислава-Райков”   Вътрешен ред на хотела

Уважаеми гости, за да бъде пристоят Ви приятен, моля, съобразявайте се с реда в хотела.

 1. Съхранявайте ценности и пари в сейфа на хотелската стая, в противен случай хотела не носи отговорност за тях. Сейфа е безплатен. При загубен ключ от сейф се заплаща смяна на бравата - 50 лв.
 2. Когато излизате от стаята затваряйте прозорците и вратите на терасите, заключвайте вратата и оставяйте ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ключа с ключкартата на администратора. При изгубена ключкарта или ключ се заплаща 50 лв.. Не е разрешено да разделяте ключа от ключкартата . Не е разрешено, докато не сте в стаята  да оставяте ключкарта  и климатика включени . Гарантираме Ви, че за 3 минути централната климатизация охлажда помещението. При неспазване на тази точка от правилника, ще бъдете помолени да напуснете хотела.
 3. Не ползвайте електрически уреди в стаите. За гладене се обръщайте към рецепция. Има обособена стая за гладене. Ако сте с малко бебе, по желание ще Ви бъде предоставена термокана, а в ресторанта на х-л „ ДЕСИСЛАВА ” може да ползвате и микровълновата печка.
 4. Не е разрешено изнасянето на имущество от хотела (най-вече хавлии, одеала, чаршафи, възглавници и друга собственост) и тяхното ползване на плажа или около басейна!
 5. Приятели и гости можете  да посрещате във фоайето и в ресторанта на хотела.
 6. Не вдигайте шум, особенно в часовете за почивка от 14.00 до 16.00 часа, защото има много малки деца, както и след 23 часа.
 7. Кучета и други животни не могат да се въвеждат в района на хотела .
 8. При заминаване трябва да освободите стаята до 12.00 часа на обяд и да информирате за това на рецепция!
 9. При нанесени щети или липсващи предмети по вина на госта ( туриста), същият ги заплаща по пазарна цена!
 10. Не е разрешена консумация на храна и алкохол в непосредствена близост до басейна, с цел да се избегне замърсяване на водата!
 11. За допълнителни услуги се обръщайте към администраторите.
 12. Не е разрешено скачането в басейна.
 13. Не е разрешено къпането с дрехи в басейна.
 14. Не е разрешено играта с големи и твърди предмети в басейна.
 15. Не е разрешено къпането в басейна след 18:00 часа! 
 16. Не е разрешено пушенето в хотелските стаи! Моля, не пушете, защото в стаите има пожароизвестителна система!
 17. Закуската е на блок маса и може да консумирате в района на ресторанта и басейна в неограничено количество от 8.00 до 10.00 часа. Не е разрешено да се изнася храна по стаите и за плажа, в противен случай трябва да заплатите изнесеното по цени на ресторанта. Правим изключения за болни и деца, но винаги с изричното съгласие на някой от собствениците.
 18. Важно е да знаете, че консумацията на храни и напитки в ресторанта и района с шезлонги около басейна е разрешена, само ако са закупени от ресторанта. Не е разрешено по време на вечеря, обяд и т.н.,  докато се храните в ресторанта или около басейна да си носите от стаите,  ваши бира, ракия, безалкохолни или други напитки.
 19. При неспазване на правилника, ще бъдете помолени да напуснете хотела.

 

КАПАРОТО Е ГАРАНЦИЯ. ПРИ АНУЛИРАНЕ НА РЕЗЕРВАЦИЯТА ДО 14 ДНИ ПРЕДИ ПРИСТИГАНЕ НЕ СЕ НАЛАГАТ САНКЦИИ. СЛЕД ТОЗИ СРОК КАПАРОТО СЕ УДЪРЖА КАТО КОМПЕНСАЦИЯ.

 

 

                                                                    Управител:Десислава Райкова

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.