Хотел до плажа, с басейн, ресторант, между Равда и Несебър

Резервации

Хотел между Равда и Несебър, до плажа, с басейн и ресторант.


Тази година резервации и записвания ще започнат от 01.02.17 г. 

Казвам се Десислава Райкова и съм управител на хотел ДЕСИСЛАВА & РАЙКОВ. Може да направите резервация или само запитване по телефон или по и-мейл, но и в двата случая аз лично ще ви отговоря и ще  получите изчерпателна информация за условията, които предлагаме. Не се колебайте и ми пишете на hotel_desislava@abv.bg или звъннете от 10.00 до 12.00 ч. на телефоните за резервации 0879 372110; 08888 51109.

Моля Ви, за информация и резервация звънете всеки делничен ден(от понеделник до петък) от 10.00 ч. до 12.00 ч. И на двата телефонни номера отговарям само аз. Ако единия дава заето няма как да вдигна втория телефон, така че изчакайте малко и наберете отново. Може да изпратите запитване и на и-мейл, а аз ще се опитам да Ви отговоря възможно най-скоро. 

За да е окончателна резервацията Ви е необходимо да капарирате сумата на две нощувки по банкова сметка на хотела или с пощенски запис, освен в случаите за ранни записвания, когато аванса се калкулира според намалението.
Моля  Ви, не изпращайте пари преди резервацията да е уточнена! 

Банкова сметка в лева х-л ДЕСИСЛАВА:
Интернешънъл Асет Банк- Клон Бургас, филиал Несебър
IBAN- BG 24 IABG 7475 1000 4319 00
BIC- IABGBGSF
получател- " СВЕТЛА РАЙКОВА 73 " ООД


С пощенски запис:  Равда 8238, ул. Несебър 64, Хотел Десислава & Райков, получател - Димитър Ангелов Райков.

Капарото е гаранция. При анулиране на резервацията до 14 дни преди пристигане не се налагат санкции. След този срок капарото се удържа като компенсация
Изпрати
Много е важно да изпишете правилно вашият имейл.2012© Цялата информация, публикувана в сайта www.hoteldesislava.com е собственост на „СВЕТЛА РАЙКОВА 73” ООД, в т.ч. снимки и описание на хотела. Забранява се копирането на текстове от www.hoteldesislava.com и поставянето им в други уеб сайтове  без писмено съгласие на „СВЕТЛА РАЙКОВА 73“ ООД  
Уебсайт в alle.bg