Хотел до плажа, с басейн, ресторант, между Равда и Несебър

Закуска/вечеря

Във връзка с COVID 19 - ВАЖНО
Не е разрешено влизането в ресторанта без маска на лицето и без дезинфекция на ръцете преди да отидете до блок масата.
Спазвайте посоката на движение на потока от хора, като входът е от към рецепцията, а изходът от страната на бара. На блок-масата не се разрешава да има повече от един човек, с изключение ако са от едно семейство. Моля, спазвайте правилата!

Закуската е от 8.00 ч. до 10.00 ч. на блок маса и включва- кафе, чай, прясно мляко, какао, пържени филийки, бухти (мекици), няколко вида пакетирани сладка, мед, сирене, кашкавал, топени сирена два вида, шунка, няколко вида салами и луканка, прошуто, кренвирши, масло, домати, краставици, варени яйца, бъркани яйца с бекон, бял и черен хляб. Закуската може да консумирате в района на ресторанта в неограничено количество от 8.00 до 10.00 часа. Не е разрешено да се изнася храна по стаите и за плажа, в противен случай трябва да заплатите изнесеното по цени на ресторанта. Правим изключения за болни и деца, но винаги с изричното съгласие на някой от собствениците.

Предплатената вечеря се сервира след 19.00 до 21.00 часа по предварително изготвено за деня меню и включва салата на салатен бар на самообслужване(домати, краставици, сирене, зелена  и зеле с моркови салати), основно ястие (месо или риба с топла гарнитура) и десерт(плод). Информация за храната може да получите още сутринта на закуска и ако Ви се яде нещо по-различно от предвиденото, може да си изберете нещо от готвеното от обедното меню, но задължително с предварителна уговорка. В предплатената вечеря влиза само храната, като алкохол и безалкохолно се заплащат допълнително.

ЗА ОБЯД - Освен всичко по меню (супи, скара, салати, предястия, аламинути, десерти), всеки ден се предлага различно и разнообразно обедно меню от българската национална кухня, като мусака, пиле с ориз или картофи, чушки пълнени с ориз и кайма, кюфтета по чирпански или с бял сос, кебап, боб с наденица, миш-маш и много други. Ресторанта има богато меню от черноморска прясна риба и морски дарове, като цаца, сафрид, барбун, чернокоп, попчета, калмари, миди и октопод. Храната се приготвя много вкусно, а веднъж опитате ли, ще останете изключително доволни и ще повторите.

2012© Цялата информация, публикувана в сайта www.hoteldesislava.com е собственост на „СВЕТЛА РАЙКОВА 73” ООД, в т.ч. снимки и описание на хотела. Забранява се копирането на текстове от www.hoteldesislava.com и поставянето им в други уеб сайтове  без писмено съгласие на „СВЕТЛА РАЙКОВА 73“ ООД  
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.